Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

vega concept

PERSOONLIJKE COACHING

PERSOONLIJKE COACHING

No cure no pay!

                 "De kunst van het loslaten"

Introductie

Na 26 jaar in de opleidings- en trainingswereld te hebben meegedraaid heb ik ervaren dat één op één coaching het meeste resultaat geeft in de praktijk. In combinatie met een unieke formule kan snel resultaat zichtbaar worden. Voor de ondernemer een rustgevend gevoel als de gecoachte daadwerkelijk veranderd. 

Missie

Mensen verder helpen in hun ontwikkeling. Het komt nu steeds meer voor dat mensen op nieuwe of leidinggevende functies instromen. Zonder dat ze daar goed in geholpen worden. Om echt succesvol te worden is een één op één coaching de beste remedie. Persoonlijke ontwikkeling door bewustwording en confrontatie is het middel om gestelde doelen te realiseren in de praktijk.

Visie

Persoonlijke coaching is de meest directe vorm van ontwikkeling. Geeft binnen een korte periode zichtbaar resultaat voor beide partijen. Mensen een spiegel voorhouden zodat zij zelf ontdekken wat zij kunnen veranderen in hun belevingswereld. Ongemotiveerde mensen bestaan niet. Door het zelf op een speciale manier over te dragen en het gedrag van de mensen te herprogrammeren worden mensen succesvol. Onzekerheden worden weggenomen door “mindsetting”.

Na succesvolle ervaringen ben ik overtuigd van deze methode. Zelfvertrouwen en overtuiging zijn hierbij de speerpunten.

Werkwijze

Na een intakegesprek met het management en gecoachte kan direct met de coaching gestart worden. Tijdens het coachingstraject wordt continu terugkoppeling gegeven aan het management. Afhankelijk van de vorderingen tijdens het coachingstraject worden interval en aantal sessies in onderling overleg bepaald.

ENERGIEVOL LEVEN

Wil jij een nieuwe weg inslaan. Kies dan voor een professionele begeleiding naar energievol Leven.

Informeer naar de mogelijkheden.