Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

vega concept

KUNSTEDUCATIE

Introductie


Het Beeldhouwen is ontstaan vanuit een passie. In 2004 heb ik via een workshop kennis gemaakt met intuitief beeldhouwen. In de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan door het maken van veel beelden. Zoals het in mijn genen zit wilde ik ook hiermee meer gaan doen. Na een experiment in Hoornaar tijdens de Alblasserartpolderparade is het idee Art Experience ontstaan.


Hieruit zijn grote projecten voortgekomen. Op diverse basisscholen in de regio hebben meer dan driehonderd leerlingen kennis gemaakt met de kunstvorm beeldhouwen. Dit concept is nu volledig doorontwikkeld zodat dit kan worden aangeboden in een professioneel lespakket in combinatie met een praktijk workshop. Het pakket kan worden aangeboden voor het basis- en middelbaar onderwijs. Daarnaast zijn er inmiddels ook voor volwassenen workshops beeldhouwen beschikbaar. Ook in Spanje en Portugal verzorgt Vegaconcept workshops.


Missie


Overdracht van beeldhouwkunst naar de jeugd. Als de bovenkamer nog ruimte heeft om nieuwe activiteiten te leren ontdekken dan is dit op jonge leeftijd het beste moment. Niets is leuker dan nieuwe mogelijkheden ontdekken.

"Wie geeft die zal ontvangen'

 Visie

Hoofdzakelijk de schooljeugd laten ontdekken dat zij tot meer in staat zijn. Kennis laten maken met hun creatieve gedeelte. Via beeldhouwopdrachten bewustwording van andere mogelijkheden te ontdekken. In deze economie moeten wij ook mensen hebben in de techniek. De basis hiervoor moet al gemaakt worden op jonge leeftijd op de basisscholen.

Zie voor meer informatie : FOTO GALERIE & REFERENTIES

Om een indruk te krijgen klik op onderstaande link.


 http://youtu.be/Is4QnC3Kr1w